Autor: Merilin Merila • 3. november 2021

Mööblimüüjate käibe TOP: ilma poeta IKEA vallutas edetabeli

IKEA Eesti väljastuspunkt ja näidistesaal.
Foto: LIIS TREIMANN
Mööblimüüjate käibe TOPi juhib üllataval kombel IKEA, kellel on Eestis vaid väljastuspunkt, rääkis Äripäev Infopanga konkurentsianalüütik Sigrid Kõiv hommikuporogrammis.

Üllatav ongi see, et IKEA-l on Eestis vaid üks jaotuspunkt. Füüsilist kauplust alles ehitatakse, kuid hoolimata sellest on nad suutnud liidriks saada. Nende müügitulu oli möödunud aastal 26 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700