Autor: Kaubandus.ee • 25. veebruar 2022

IKEA kasvatas Eestis kõvasti käivet ja kasumit

Runikon Retaili majandusaasta aruandest selgub, et IKEA Eesti möödunud aastat iseloomustab märkimisväärne käibe- ja kasumi kasv, mida põhjustas peamiselt COVID-19 viiruse levikust tingitud piirangud, mille tõttu said inimesed oluliselt vähem reisida.
Foto: IKEA

Aastaga kasvas ettevõtte müügitulu 29% ning möödunud aasta käibeks kujunes 34,24 miljonit eurot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700