Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2021

Homme avatakse IKEA Tartu planeerimisstuudio

Homme, 25. novembril avab IKEA Tartus planeerimisstuudio, mis on esimene omataoline Eestis ja kogu Baltikumis. Uus kohtumispaik pakub eelkõige mugavat ja kvaliteetset tuge kodusisustuslahenduste planeerimisel, et aidata klientidel kavandada individuaalsetele mõõtudele, vajadustele ja soovidele vastavaid sisustuslahendusi.
Foto: IKEA

"Koroonaviiruse levikust tingituna avame Tartu planeerimisstuudio turvaliselt – jälgime inimeste liikumist ja piirame külastajate arvu meie ruumides. Julgustame kõiki oste tegema IKEA veebipoes ning kohapealsete planeerimiskonsultatsioonide aegu ette broneerima, et tagada nii külastajate endi kui IKEA töötajate ohutus," ütles IKEA Eesti juht Christian Schneider.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700