Autor: Kaubandus.ee • 16. november 2022

Tallinki laevastiku loov-peakoka ametikohal alustab tööd Joonas Maunula

Tallink Grupp annab teada, et ettevõtte laevastiku loov-peakoka ametisse on valitud Joonas Maunula, kes asub oma ametikohustusi täitma alates tänasest, 16. novembrist.
Joonas Maunula

Joonas Maunula liitus Tallink Grupi toitlustusvaldkonnaga 2011. aastal, ning ta on selle aja jooksul töötanud ettevõtte mitme kruiisilaeva köögimeeskonnas, sealhulgas Silja Europa, Baltic Princessi, Silja Serenade’i pardal, ning kuni tema vastse ametisse määramiseni ettevõtte laeva Galaxy peakokana alates 2018. aastast.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700