Autorid: Hando Sinisalu, Merilin Merila • 17. november 2022

Kaubamaja turundusdirektor: meie klientide käitumises kriis tugevalt välja ei paista

Ostjate käitumises praegu kriis väga tugevalt välja ei paista ning inimeste ostuhuvi jätkub, rääkis Tallinna Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratas.
Britta Ratas.
Foto: Sandra Palm Photography

Jõuluhooaeg on Ratase sõnul kaubanduses kõige suurem hooaeg, ning populaarsemad tooted kipuvad olema kategooriati sarnased. Näiteks lastemaailmas on popid erinevad legod ja arendavad mänguasjad. Täiskasvanute poole pealt saab Ilumaailmas suurt tähelepanu lõhnatuba.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700