Autor: Merilin Merila • 8. november 2022

Keskuste jõuluakende eesmärk on pakkuda silmailu ja anda inspiratsiooni

Kuna jõulud on juba peagi ukse ees, siis ootuspäraselt seavad ka kauplused ennast pühadevormi. Peagi avavad keskused ka oma selleaastased jõuluaknad. Inspiratsiooni saadakse nii suurtelt messidelt kui ka välismaistest kettidest.

Kaubamaja turundusdirektor Britta Ratase sõnul aitavad jõulude sära ja sellega kaasnev muinasjutuline maagia just sel pimedal talvel hinge soojaks teha. "Külluslikud vaateaknad pakuvad kiirustavatele möödujatele võimaluse korraks argipäevast välja tulla, lasta oma meeltel minna rändama ja saada osa pühade tundest, mis läbi vaateakna meieni kiirgab," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700