Autorid: Ken Rohelaan, Merilin Merila • 29. november 2022

Klick: inflatsioon pole veel meie toodetesse jõudnud

Kuigi musta reede allahindluskampaaniad ületasid kaupmeeste ootusi, siis hindadesse ei olnud veel täiel määral arvestatud kõrgemaid sisendhindu, ütles Klick Eesti juhatuse liige ja finantsjuht Kaire Koik.
Klick Eesti juhatuse liige ja finantsjuht Kaire Koik.
Foto: Raul Mee

Must reede algas Koiki sõnul Eestis juba osades kauplustes kuu alguses. "Pikk püha on olnud see aasta. Võrreldes eelmise aastaga oli käive oluliselt kõrgem kui arvasime," kommenteeris Koik Klicki musta reede tulemusi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757