Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2022

E-smaspäev on Eestis populaarsem kui Must Reede

Ameerika Ühendriikidest alguse saanud ostupüha Must Reede on aina enam kanda kinnitamas ka Eestis. E-poodide makselahendusi pakkuva Montonio kiirülevaate põhjal tehti Mustal Reedel ehk 25. novembril Eesti e-poodides 2,6 korda rohkem ostusid kui tavalisel reedel.

Sellele vaatamata jäi see ostupüha mahtude poolest alla kodumaisele sooduskampaaniale – novembrikuisel E-smaspäeval tehti e-oste 24% rohkem kui Mustal Reedel. Seevastu Mustal Reedel osteti rohkem just kallimaid asju: keskmine ostukorvi summa oli 20% kõrgem kui E-smaspäeval.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700