Autor: Kaubandus.ee • 1. detsember 2022

E-smaspäev on Eestis populaarsem kui Must Reede

Ameerika Ühendriikidest alguse saanud ostupüha Must Reede on aina enam kanda kinnitamas ka Eestis. E-poodide makselahendusi pakkuva Montonio kiirülevaate põhjal tehti Mustal Reedel ehk 25. novembril Eesti e-poodides 2,6 korda rohkem ostusid kui tavalisel reedel.

Sellele vaatamata jäi see ostupüha mahtude poolest alla kodumaisele sooduskampaaniale – novembrikuisel E-smaspäeval tehti e-oste 24% rohkem kui Mustal Reedel. Seevastu Mustal Reedel osteti rohkem just kallimaid asju: keskmine ostukorvi summa oli 20% kõrgem kui E-smaspäeval.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757