Autor: Kaubandus.ee • 7. detsember 2022

Viru Keskus on jätkuvalt Baltikumi jätkusuutlikuim kaubanduskeskus

Novembris tunnustati Viru Keskust ainukese kaubanduskeskusena Baltikumis prežtiisse hoonete keskkonna- ja jätkusuutlikkuse LEED sertifikaadi (Leadership in Energy ja Environmental Design) kõrgeima plaatinum tasemega.
Viru Keskus
Foto: Kalev Lilleorg

Viru Keskus on seni Baltikumi ainuke kaubanduskeskus, mis saanud kõrge tunnustuse energia efektiivse kasutuse, taaskasutuse, jätkusuutliku majandamise ja ressursikasutuse vallas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757