Autor: Kaubandus.ee • 8. detsember 2022

Eesti mahetooted jõuavad Saksamaa suurimasse jaeketti

Saksamaa ühe suurima jaekaupluste keti Rewe äsja avatud poes Durmersheimis tutvustakakse sel nädalal Eesti mahetooteid ja toimub nende pop-up müük. Tegemist on esmakordselt nõnda suure ja mitmekesise väljapanekuga Eesti mahetootjate jaoks Saksamaal.

Organic Estonia Saksamaa ekspordiprojekti tegevuste raames valiti välja 8 ettevõtte 24 sobilikku toodet Rewe kaupluseketti.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757