Autor: Kaubandus.ee • 9. detsember 2022

Maxima Grupp sai uue peadirektori

Novembri lõpus asus Maxima Grupi peadirektorina tööle Agnė Voverė, kelle karjäär algas grupis juba 2004. aastal.
Foto: LIIS TREIMANN

Vovere alustas tööd Maxima Läti kaubandusjuhina. Kokku on Agnė Voverė grupi ettevõtetes juhtivatel kohtadel töötanud juba kolmteist aastat. 2022. aasta märtsis asus Agnė Voverė juhtima ERMI Gruppi ning Ermitažast, kuni selle ajani töötas ta kaks aastat Maxima Grupi rahvusvaheliste hangete tegevjuhina.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700