Autor: Kaubandus.ee • 12. detsember 2022

Lõunakeskuses avati toidutänav

Tartu Lõunakeskuse aatriumis avati uus toidutänav. Tänavale jõudsid ka uued söögikohad.
Foto: Astri Grupp

Tartu Lõunakeskuse tegevjuhi Marju Jeedase sõnul oli toidutänava puhul oluline kohvikute mitmekülgsus. “Tänavatoidu kultuur on muutunud inimeste seas üha populaarsemaks, mistõttu oli meie soov tänavatoidu valikut Lõunakeskuses veelgi suurendada. Toidutänava eesmärk on pakkuda Lõuna-Eesti kliendile veelgi enam häid maitseelamusi ja mõnusat õhkkonda nii erinevate köökide kui eriilmelise sisekujunduse ja kontseptsiooni näol.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700