Autor: Kaubandus.ee • 15. detsember 2022

Keilasse ehitatakse suuremahulist kogukonna- ja meelelahutuskeskust

Kinnisvaraarendaja Harju KEK hakkab sel kevadel ehitama Keilasse suuremahulist kogukonna-, meelelahutus- ja kaubanduskeskust, kuhu on muu hulgas planeeritud kino, spordikeskus, mitmed söögikohad, toidumarket ja riiete poed. Sellest soovitakse kujundada kogu Harjumaa lääneosa elanike vaba aja veetmise sõlmpunkt.
Tulevane Keila Kogukonnakeskus

Harju KEK-i tegevjuhi Janek Lehtmetsa sõnul on Keila Kogukonnakeskuse rajamise ootusest ja vajadusest räägitud juba aastaid, sest hubasest aedlinnast Keilast on saanud kogu Harjumaa lääneosa tõmbekeskus, mille elanikkond üha suureneb ja tööturg areneb.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700