Autor: Merilin Merila • 16. detsember 2022

Kaubandussektorile väljastatud laenude maht on suurenenud

Eesti Panga ökonomist Gaili Grüningu sõnul väljastati oktoobrikuus kaubandussektorile laene kokku 444 miljonit eurot. Sellest ligi 32 miljoni euro väärtuses väljastati pikaajalisi laene ning 412 miljoni euro väärtuses lühiajalisi laene.
Foto: Pixabay

„Selline pikaajaliste ja lühiajaliste laenude osakaal on viimastel aastatel püsinud sarnasel tasemel ehk et kõikidest kaubandusele väljastatud laenudest on kolme aasta jooksul olnud ligikaudu 90% lühiajalised laenud,“ ütles Grüning.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070