Autorid: Kaubandus.ee , Merilin Merila • 20. detsember 2022

Millised tegurid iseloomustavad kaubandussektori töötajate arvates ihaldusväärset tööandjat?

2022. aasta ihaldusväärseimaks tööandjaks ehk ettevõtteks, kus eestimaalased kõige enam töötada soovivad, valiti tänavu LHV Pank. Kuid millised tegurid iseloomustavad kaubandussektoris töötavate inimeste arvates ihaldusväärset tööandjat?
Mis tegurid iseloomustavad ihaldusväärset tööandjat?
Foto: Raul Mee

CVKeskus.ee tööportaali poolt juba üheteistkümnendat järjestikust aastat korraldatud uuringus valisid töövõtjad 2022. aasta Eesti ihaldusväärseimaks tööandjaks LHV Panga, kes võttis armastatuima tööandja tiitli üle tänavu teise koha saavutanud Wise’lt. Kolmanda koha atraktiivsemate tööandjate pingereas saavutas teist aastat järjest Bolt Technology.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700