Autor: Kaubandus.ee • 20. detsember 2022

T1 sai raudteepoolse sissepääsu ning uksed avas Sportland Outlet

Uuenduskuuri läbiv T1 keskus avas täna uue sissepääsu, mis asub keskuse raudteepoolsel küljel. T1-s avas uksed ka Sportland Outlet ning esimese ja teise korrusel vahel alustasid tööd uued eskalaatorid, teatas T1.
Foto: Andrei Ozdoba

„Aasta lõpp on T1-s suur avamiste aeg. Uut sissepääsu on kaua oodatud ning ühes hiljuti värske ilme saanud jalakäijate raudteetunneliga hõlbustab see keskusesse tulekut Ülemiste poolelt. T1 keskaatriumis olevate eskalaatoritega saavad külastajad hästi liikuda T1 kaubanduskorruste vahel. Mõlemad uuendused olid hädavajalikud, mis tulid lõppeval aastal ellu viia,“ ütles T1 tegevjuht Tarmo Hõbe.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700