Autor: Kaubandus.ee • 22. detsember 2022

Rocca al Mare keskuses avati Eesti kuues iDeal Apple’i esindussalong

Täna, 22. detsembril avati Tallinnas Rocca al Mare keskuse esimesel korrusel uus iDeal Apple’i esindus. Müügisalongis asub muuhulgas ka uuenduslik Apple’i hoolduskeskus, mis võimaldab kliendile mugavaid ekspressteenuseid nagu näiteks seadme kiiret klaasi- või akuvahetust.
Foto: Andres Raudjalg

iDeal Group AS tegevjuht Antti Adur nentis, et ettevõtte müügimahud on viimased aastad kasvanud stabiilselt ca 30% aastas ning samal kursil ollakse ka tänavu. „Kontseptuaalselt on kõik meie iDeal esindused Apple Premium tasemega, mis tähendab kõrgeimat Apple standardit siinses regioonis. iDeal omab säärast taset ainsana kogu Baltikumis. Jätkuv kasv ning tarbijate tagasiside on märk usaldusest ja sellest, et Apple Premium kontseptsiooni hinnatakse. Kliendid mõistavad, et kõige lihtsam ja kuluefektiivsem on teha asju üks kord ning korralikult,“ märkis Adur.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757