Autor: Jana Saarkoppel • 3. jaanuar 2023

Apranga kasvatas eelmisel aastal poodide käivet pea 30%

Detsember lisas Apranga Grupi jaekäibesse 28,2 miljonit eurot, terve eelmise aasta käive oli üle 28% suurem kui aasta varem.
Foto: Raul Mee

Leedu rõivaste jaeketi Apranga Grupi käive (koos käibemaksuga) oli 2022. aasta neljandas kvartalis 84,5 miljonit eurot ehk 20,3% suurem kui 2021. aastal. 2022. aasta neljanda kvartali jooksul kasvas Apranga Grupi jaemüük Leedus 11,2%, Lätis 56,8% ja Eestis 16,2% võrreldes eelmise aastaga.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700