Autor: Kaubandus.ee • 17. jaanuar 2023

Olde Hansa uuendas üle mitmekümne aasta restorani ja menüüd

25 aasta jooksul on restorani Olde Hansa külastanud üle 7 miljoni inimese, kes on osa saanud keskaegsest ajaloolisest ehedusest. Esimest korda veerandsaja aasta jooksul muutub korraga menüüs oluline osa toitudest. Rikaste kaupmeeste maja Olde Hansa uuendatud kontseptsiooni loomisse on panustanud ligi kümmekond keskajale pühendunud kunstnikku Eestist ja kaugemalt.
Olde Hansa peremees Auri Hakomaa
Foto: AURELIA MINEV

„Algupäraselt tallinlaste uhkuse jaoks tehtud restoran on külastanud üle 7 miljoni inimese, millest kasvav osa on Olde Hansat varem mitte külastanud eestlased ja Itaalia gurmaanturistid. Esmakordselt Olde Hansat külastavad eestlased on jõudnud Oldesse just pärast COVID-19 pandeemiat. Olde Hansa on maailmapopulaarseim keskajas elav restoran: see on Eestit külastavate turistide üks põhilisi sihtkohti. Olde Hansa on erakordne ning seda kinnitavad meile kõik külastajad,“ sõnas Olde Hansa peremees Auri Hakomaa.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700