Autor: Maarit Eerme • 31. jaanuar 2023

Coop Eesti uus juht: Eesti jaekaubandus konsolideerub ajapikku

Coop Eesti Keskühistu juhatuse esimeheks saab alates 1. veebruarist logistikutaustaga Rainer Rohtla, kelle suur eesmärk on kasvatada jätkuvalt Coop Eesti turuosa ning tema sõnul kindlasti Eesti jaekaubandus konsolideerub.
Coop Eesti juhatuse esimees Rainer Rohtla
Foto: Andras Kralla

Kolm aastat Eesti suurimat kohalike kaupluste võrgustikku juhtinud Alo Ivask lahkus ettevõtte juhi kohalt 1. oktoobril. Alates sellest ajast on Coop Eesti otsinud endale uut juhti, mille võtab nüüd enda tüürida pikaaegse logistikasektori taustaga Rainer Rohtla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070