Autor: Kaubandus.ee • 31. jaanuar 2023

DPD rajab oma alajaama ja liigub suuremates Eesti linnades üle elektritranspordile

Logistikaettevõte DPD plaanib 2025. aastaks toimetada kuues Eesti suuremas linnas pakid kohale vaid elektrikaubikutega. Alajaamaga maandatakse riske madalpinge võimsuse puudumisel, et vältida tulevikus kulude hüppelist kasvu ning tagada sujuv üleminek elektrikaubikutele.
Logistikaettevõte DPD plaanib 2025. aastaks Eesti kuues suurimas linnas viia üle ainult elektrikaubikutele.
Foto: Jake Farra

„Elektrikaubikutega plaanime katta Tallinna, Tartu, Pärnu, Rakvere, Viljandi ja Jõhvi. Meil on Eestis 260 pakiautomaati, mistõttu on just sellel, kuidas ja millega me automaatide, aga ka era- ja äriklientide tellimuste ning laovahelise logistika korraldame, suur roll CO2 heitmete vähendamisel,“ sõnas DPD Eesti tegevjuht Remo Kirss.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700