Autor: Kaubandus.ee • 1. veebruar 2023

Eesti suurim toidukauplus astub uude ajastusse

Järve Selveri hüpermarket suletakse 13. märtsil põhjalikuks ümberehituseks. Uuenenud ja veelgi suurem Selver avatakse külastajatele mai keskpaigas. Müügisaali suurendamisega 7500 ruutmeetrile laieneb toidukaupade sortiment, rajatakse uuenenud tervikkontseptsiooniga küpsetiste, liha-kala ja valmistoidu letid.

„Järve Selver on Eesti suurimat toidukaupade valikut pakkuv hüpermarket – peame seda põhjuse ja uhkusega Selveri esinduskaupluseks. Kaua oodatud ja detailselt läbimõeldud rekonstrueerimine toob Järve Selveri uude ajastusse, edaspidi ootab meie kliente Järvel esmaklassiline ostuelamus,“ ütleb Selveri juht Kristi Lomp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700