Autor: Kaubandus.ee • 7. veebruar 2023

Omniva sõlmis partnerluse juhtiva rahvusvahelise e-kaubanduse ettevõttega

Omniva sõlmisid Prantsuse ja Šveitsi riiklike postiasutuste La Poste ning Swiss Post ühisettevõttega Asendia strateegilise partnerluse kokkuleppe, mis aitab e-jaemüüjatel laiendada müüki väljakujunenud ja ka tekkivatel turgudel.
Asendia tegevjuht Marc Pontet ja Omniva juhatuse esimees Mart Mägi.

Omniva saab läbi Asendia partnerluse pakkuda ligipääsu ülemaailmsetele veebikaubamajadele ja nende väga laiale kaubavalikule. Selle koostöö otsene kasu tarbijatele on lühenenud ooteajad – kaubad jõuavad Baltikumi inimesteni kiiremini ja mugavamalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700