Autor: Kaubandus.ee • 13. veebruar 2023

Eesti tervishoiuidu Salu uus müügijuht tuleb Veriffist

Eesti tervishoiuidu Salu müügi- ja partnerlussuhete valdkonda asus vedama endine Veriffi müügiosakonna pikaajaline liige Kristiina Victoria Marchesani.
Kristiina Victoria Marchesani
Foto: Jake Farra

Diginomaadidele kiiret ja operatiivset arsti- ja terviseteenust pakkuva Salu värske valdkonnajuhina hakkab Marchesani suhtlema Salu terviseteenuseid kasutavate ettevõtete ja organisatsioonidega ning toetab ettevõtte strateegiat siseneda partnerlussuhete toel uutele välisturgudele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757