Autor: Kaubandus.ee • 17. veebruar 2023

Lidl laiendab tervislikku tootevalikut

Lidl võttis kasutusele rahvusvaheliste meetmete paketi, mis toetab teadliku toitumist ja hõlbustab tarbijate vastutustunlike otsuste tegemist. Selles tingituna suurendab jaekett järjekindlalt oma sortimendis taimsete valguallikate osakaalu ning laiendab oma vegantoodete valikut.
Lidl laiendab aktiivselt enda taimsete toodete valikut
Foto: Liis Treimann

Hiljuti pakkus rahvusvaheline juhtivatest teadlastest koosnev EAT-Lanceti komisjon välja toitumisplaani, kuidas toita 2050. aastal juba umbes 10 miljardit inimest ilma, et planeedi tulevik oleks ohus. See „planeedi tervise dieet“ koosneb valdavalt taimsest toidust ja propageerib väikese süsinikujalajäljega tooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700