Autor: Maarit Eerme • 3. märts 2023

Tunnustamine on restoranidele oluline

Restoranide tunnustamise tagamaadest ja olulisusest räägivad White Guide eestvedaja Aivar Hanson ja Silverspooni eestvedaja Andres Peets.
White Guide tunnustamine
Foto: Andres Teiss

Hansoni sõnul on restoranide tunnustamist kahetsusväärselt vähe, kui võrrelda seda kritiseerimisega. „Inimene, kes kirjutab restoranidest ameti poolest on restoranikriitik. Vähemalt mitte kellelegi arusaadavalt varem HoReCa-ks nimetatud majandusharu, kuhu restoranid kuuluvad on nüüd külalislahkuse pakkujate majandusharu. Lahkuse pakkumine vajab rohkem tunnustamist ja vähem kritiseerimist,“ ütles Hanson.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070