Autor: Maarit Eerme • 3. märts 2023

Tunnustamine on restoranidele oluline

Restoranide tunnustamise tagamaadest ja olulisusest räägivad White Guide eestvedaja Aivar Hanson ja Silverspooni eestvedaja Andres Peets.
White Guide tunnustamine
Foto: Andres Teiss

Hansoni sõnul on restoranide tunnustamist kahetsusväärselt vähe, kui võrrelda seda kritiseerimisega. „Inimene, kes kirjutab restoranidest ameti poolest on restoranikriitik. Vähemalt mitte kellelegi arusaadavalt varem HoReCa-ks nimetatud majandusharu, kuhu restoranid kuuluvad on nüüd külalislahkuse pakkujate majandusharu. Lahkuse pakkumine vajab rohkem tunnustamist ja vähem kritiseerimist,“ ütles Hanson.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700