Autor: Kaubandus.ee • 16. märts 2023

Bestwine avas Fahle Parkis ainulaadse stuudio

16-aastase ajalooga kvaliteetveinide maaletooja Bestwine on avanud lisaks Kentmanni tänava esinduspoele Bestwine Studio moodsas ärikvartalis Fahle Parkis.
Bestwine stuudio Fahle kvartalis
Foto: Tonu Tunnel

„Bestwine on aastatega sisse töötanud mitmed meeleolukad sündmuste formaadid nagu veinikasiino, degusteerimised, Bestwine Veinikool jms. Tulles vastu klientide soovidele, otsustasime erapidude korraldamise võimalusi laiendada ning avasime Fahle Parkis tõeliselt inspireeriva ja võimalusterohke keskkonna sündmuste korraldamiseks. Loomulikult ootame Fahle Parki Bestwine veinipoodi inimesi ka veini kaasa ostma ja tutvuma meie hoolikalt valitud veinivalikuga,“ rääkis Bestwine Studio juht Marten Kundla.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700