Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2023

E-kaubanduse UX konverents keskendub e-poe müügi kasvatamisele

10. mail toimub E-kaubanduse UX konverents Sokos Hotel Viru konverentsikeskuses, mis keskendub e-kaubanduse kasutajakogemuse parandmisele ja e-poe müügi kasvatamisele.

Sellel aastal toome osalejatele lisaks inspiratsiooniettekannetele juurde ka väga praktilised töötoad, kus jagatakse hulgaliselt soovitusi, kuidas enda e-pood veelgi paremaks muuta. Iga osaleja saab ise valida ja kokku panna enda jaoks kõige sobilikuma programmi. Hiljem on osalejatel võimalik ka kõiki töötubasid järele kuulata!

Oleme lavale kutsunud tunnustatud ja väga head tagasisidet saanud e-kaubanduse kasutajakogemuse eksperdi Vitaly Friedmani, kes jagab osalejatele soovitusi, kuidas enda e-poodi paremaks muuta. Lisaks analüüsib ta ka e-poodide klientide käitumist ning annab valemi, kuidas aru saada, mida inimesed oste tehes mõtlevad ja milline on nende motivatsioon.

Vitaly inspireerivatele keynote ettekannetele lisaks saavad osalejad kuulata Eesti e-poodide UX kogemusi ja õppetunde. Enda lugu jagavad IKEA, Magnum Grupp ja Baltika.

Tutvu konverentsi kavaga SIIN ja registreeru juba täna super soodsa hinnaga!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070