Autor: Harro Puusild • 29. märts 2023

James Meads ostujuhtimise digitaliseerimisest: mitmeid inimeste rolle ootab kadumine

Ostmise tulevik seisneb paljude kirjalike ja korduvate ülesannete automatiseerimises ja digiteerimises, soovitab maikuus Pärnu tarneahelakonverentsil esinev ostu- ja hankejuhtimise digitaliseerimise guru James Meads.
Ostu- ja hankejuhtimise digitaliseerimise entusiast James Meads esineb 25.-26. mail toimuval Pärnu tarneahelakonverentsil 2023.
Foto: Erakogu

Konverentsil ettekandes 5 olulisest tööriistast kõnelev Meads räägib intervjuus, et mõisted "ostmine" ja "hankimine" on tema jaoks alati olnud fundamentaalselt kaks erinevat asja.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700