Autor: Kaubandus.ee • 19. aprill 2023

Kaup24 Marketplace avab oma müüjatele ka Soome turu

PHH Group, mis haldab Eestis e-poode Kaup24.ee ja Hansapost.ee ning Baltikumis kaubamärke Pigu.lt ja 220.lv, laiendab oma tegevust ja avab alates maist Marketplace’i Soomes.
Kaup24 füüsiline pood Tallinnas.
Foto: Andras Kralla

Baltimaade e-kaubanduse liider, kus täna kaupleb enam kui 4000 müüjat, saab avamisega Soome turu suurimaks kohalikuks Marketplace’iks. Soomes hakkab see tegutsema HobbyHall.fi kaubamärgi all, mis asutati juba aastal 1962 ja on soomlastele hästi tuntud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757