Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2023

Maapoodides on vargused järsult kasvanud ja vargad on ülbemad

Üle Eesti Coopi, Maxima ja Selveri poode valvava Viking Security andmetel on väiksemate asulate toidupoode tabanud varguskatsete laine, kus alkoholi ja muud kallimat kaupa üritatakse välja viia kordades rohkem kui mullu ning varaste käitumine viitab karistamatuse tundele.
Varguskatsete arv maapiirkondade poodides on kordades kasvanud.
Foto: Viking Security

Viking Security mehitatud valve juhi Juhan Aia sõnul on sellekevadine pilt väikelinnade ja maapiirkondade poodides halvas mõttes täiesti teine kui aasta tagasi. „Varguskatsete hulk on kasvanud vähemalt kaks, aga mõnel pool lausa kaheksa korda,” nentis Aia pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757