Autor: Kaubandus.ee • 20. aprill 2023

Maapoodides on vargused järsult kasvanud ja vargad on ülbemad

Üle Eesti Coopi, Maxima ja Selveri poode valvava Viking Security andmetel on väiksemate asulate toidupoode tabanud varguskatsete laine, kus alkoholi ja muud kallimat kaupa üritatakse välja viia kordades rohkem kui mullu ning varaste käitumine viitab karistamatuse tundele.
Varguskatsete arv maapiirkondade poodides on kordades kasvanud.
Foto: Viking Security

Viking Security mehitatud valve juhi Juhan Aia sõnul on sellekevadine pilt väikelinnade ja maapiirkondade poodides halvas mõttes täiesti teine kui aasta tagasi. „Varguskatsete hulk on kasvanud vähemalt kaks, aga mõnel pool lausa kaheksa korda,” nentis Aia pressiteates.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700