Autor: Maarit Eerme • 21. aprill 2023

Eesti toidutootjateta ei oleks Coopi

Coop Eesti tegevjuht Rainer Rohtla rääkis Eesti Toiduainetööstuse Liidu aastakonverentsil, et neil on sortimendis üle 60% Eestis tootjate kaupa. „Kui Eesti toidutootjaid ei oleks, siis ei oleks ka Coopi. Hindame Eesti tootjaid ja püüame anda endast parima,“ sõnas Rohtla.
Coop Eesti juhatuse esimees Rainer Rohtla
Foto: Andras Kralla

Nad on täheldanud ka seda, et läbi kriiside on kahanenud Eesti toidu müük keskmiselt kõige vähem. „On näha, et tarbija hindab Eesti toitu ning kui ta millestki loobub, siis see on midagi muud, kui kohalik toit.“ Rohtla lisas, et Eesti toidu müügimaht ja osakaal on viimased pool aastat kasvanud ning nad müüvad rohkem kui miljoni euro eest päevas. Coopi kauplustes leiab vaid 100% kodumaist värsket sealiha, joogipiima ning põhipiimatooteid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700