Autor: Heli Künnapas • 21. aprill 2023

Pandeemia järel on ostjatel poodi tulles kõrgemad ootused

Pandeemia järel on ostjad taas poodides, kuid neil on nüüd kõrgemad ootused. Ülemaailmsest ostlejate uuringust rääkis sel nädalal toimunud jaemüügikonverentsil Baltic Retail Forum Zebra Technologiesi jaemüügilahenduste vanemkonsultant Simon Geisman.
Simon Geisman ütles, et ostjatel on poodi tulles nüüd kõrgemad ootused.
Foto: KARLI SAUL

"Automatiseerimise kiirust arvestades, kas meil on tulevikus tööd?" püstitas Geisman küsimuse. "Jah, on küll. Meie tööülesanded küll muutuvad, kuid meil on jätkuvalt olemas töökohad praegusega sarnastes keskkondades," vastas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700