Autor: Heli Künnapas • 21. aprill 2023

Pandeemia järel on ostjatel poodi tulles kõrgemad ootused

Pandeemia järel on ostjad taas poodides, kuid neil on nüüd kõrgemad ootused. Ülemaailmsest ostlejate uuringust rääkis sel nädalal toimunud jaemüügikonverentsil Baltic Retail Forum Zebra Technologiesi jaemüügilahenduste vanemkonsultant Simon Geisman.
Simon Geisman ütles, et ostjatel on poodi tulles nüüd kõrgemad ootused.
Foto: KARLI SAUL

"Automatiseerimise kiirust arvestades, kas meil on tulevikus tööd?" püstitas Geisman küsimuse. "Jah, on küll. Meie tööülesanded küll muutuvad, kuid meil on jätkuvalt olemas töökohad praegusega sarnastes keskkondades," vastas ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757