Autor: Heli Künnapas • 19. aprill 2023

Chris Robbins: kliendikeskne kultuur algab juhist

Tele2 teenindajad võitsid sel aastal Eesti Parim Teenindaja 2023 konkursil esimesed kolm kohta. Tele2 tegevjuht Chris Robbins rääkis Teeninduskonverentsil 2023, millest algab kliendikeskne kultuur ettevõttes.
Tele2 juht Chris Robbins ütles, et teeninduskeskne ettevõtte kultuur algab juhist.
Foto: Marko Mumm

"See, et teie ettevõttes juba räägitakse kliendikesksest kultuurist, paneb teid ettepoole paljudest," ütles Robbins.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070