Autor: Kaubandus.ee • 23. märts 2023

Eesti Parim Teenindaja 2023 superfinalistid on selgunud!

Žürii hinnangul oli konkursi tase ääretult kõrge ning neil oli hea meel, et ettevõtetes tegeletakse teeninduskultuuri ja - filosoofiaga ning kujundatakse õiget hoiakut kliendi suhtes.
Foto: Raul Mee

Pea nelisada teenindajat üle Eesti sooritasid 12. märtsil veebikeskkonnas testi, mille paremusjärjestuse alusel selgus 101 osalejat, kes said võimaluse end järgmises voorus proovile panna. Kahe päeva jooksul toimus konkursi teine voor, mil osalejatel paluti Zoomi keskkonnas end 2 minuti jooksul tutvustada ja vastata lisaks ühe minuti jooksul žüriiliikme küsimusele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700