Autor: Kaubandus.ee • 21. aprill 2023

Piret Mürk-Dubout nimetati Euroopa Reisimüüjate Konföderatsiooni juhatuse liikmeks

Euroopa tollimaksuvabade ja reisijate jaekaubanduse tööstusliit European Travel Retail Confederation (ETRC) nimetas hiljuti oma juhatuse liikmeks Tallink Grupi juhatuse liikme Piret Mürk-Dubouti.
Piret Mürk-Dubout liitub Euroopa Reisimüüjate Konföderatsiooni juhatuse ja nõukoguga.
Foto: Tallink

Selles ametis saab Mürk-Duboutist organisatsiooni merendusasjade eest vastutav asepresident, kasutades oma panust ja kogemusi selles sektoris, et toetada konföderatsiooni tulevasi tegevusplaane, keskendudes rohkem kruiisi- ja parvlaevatööstuse jaemüügiplaanidele ja arengule.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757