Autor: Kaubandus.ee • 27. aprill 2023

IKEA alustas koostööd Eesti disaineri Karl Korsariga, et tuua tähelepanu lähisuhtevägivalla probleemile

IKEA lansseerib peagi Eestis sotsiaalse algatuse „Märka vägivalda“, et tõsta inimeste teadlikkust lähisuhtevägivallast ja julgustada probleemist avalikult rääkima. Algatuse raames luuakse koostöös tunnustatud disaineri Karl Korsariga elustiilitoode, mis väljendab nii disaineri isikupärast stiil kui ka kutsub ülesse vägivalda märkama, mitte silmi kinni pigistama.
IKEA ning disainer Karl Korsar teevad koostööd lähisuhtevägivalla märkamiseks.
Foto: IKEA

„IKEA visioon on luua parem kodune igapäevaelu paljudele. Kodu on koht, kus puhata ja tunda end turvaliselt. Koht, kus nautida aega lähedastega ilma muremõtteid tundmata. Kodus peaks inimene end alati hästi tundma, sest just kodu on meie kindlus ja pelgupaik ülejäänud maailma eest. Kahjuks see ei ole aga paljude jaoks nii," ütles IKEA Eesti turu juht Marko Põder.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700