Autor: Heli Künnapas • 10. mai 2023

Mööbli jaemüüjate käibe TOP: esikoha käive järgmistest kordades suurem

Mööbli jaemüüjate nelja viimase kvartali koondkäive oli esimeses kvartalis 236,6 miljonit eurot ja see kasvas aasta varasemaga võrreldes 14,2%. Esimeses kvartalis oli valdkonnas 117 ettevõtet, neist 107 ületasid 250 000-eurost käibepiiri. Käibepiiri ületavate ettevõtete arv kasvas aastaga 8 ettevõtte võrra, kuid esikoha käive oli järgmistest kordades suurem, selgus Äripäeva infopanga koostatud konkurentsiraportist.
Mööbli jaemüüjate esikoha käive oli järgmistest ettevõtetest kordades suurem.
Foto: Liis Treimann

Valdkonna koondkäibe kasv oli suhteliselt kiirem eelmise aasta teises ja kolmandas kvartalis, vastavat 5% ja 5,3%. Koondkäibe kasv aeglustus järsult eelmise aasta neljandas kvartalis, mil see kasvas 1,4% ning koondkäibe kasv püsis üsna samal tasemel ka tänavu esimeses kvartalis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700