Autor: Heli Künnapas • 18. aprill 2023

Majandusanalüütik kaupmeestele: teil läheb liiga hästi

Jaekaubanduskonverentsil Baltic Retail Forum 2023 arutleti, kuidas kaupmehed praegustes oludes paremini hakkama saaks. SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor tõi oma ettekandes välja kaupmeeste tegevuse mõju.
Majandusanalüütik Mihkel Nestor oli oma ettekandes tuleviku suhtes optimistlik.
Foto: KARLI SAUL

„Miks hetkel alusinflatsioon on nii kiire?" küsis Nestor oma ettekande alustuseks. "Teil läheb liiga hästi. Kaupmeeste müük edeneb piisavalt hästi, et oleks võimalik hindu tõsta.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757