Autorid: Indrek Lepik, Heli Künnapas • 9. mai 2023

IKEA riisus turult koore: lähim konkurent müüs neli korda vähem

IKEA on endale võtnud suure turuosa.
Foto: Liis Treimann
Mööblipood IKEA on kasvatanud aastaga Eestis käivet üle 90%. Samas avas IKEA oma füüsilise poe alles möödunud aasta augustis ja võidukäik on alanud ikkagi poe avamisest, rääkis Äripäev Infopanga konkurentsianalüütik Sigird Kõiv.

Mööblitootjate ja - müüjate konkurentsiraportit tutvustanud Kõiv rääkis teisipäevases hommikuprogrammis, et käivet on kasvatanud ka üks pehme mööbli müüja, kuid näiteks Home4You ja Asko kaubamärgi all tegutsevad firmad on käivet kaotanud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Heli KünnapasKaubandus.ee toimetajaTel:
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700