Autorid: Indrek Lepik, Heli Künnapas • 9. mai 2023

IKEA riisus turult koore: lähim konkurent müüs neli korda vähem

IKEA on endale võtnud suure turuosa.
Foto: Liis Treimann
Mööblipood IKEA on kasvatanud aastaga Eestis käivet üle 90%. Samas avas IKEA oma füüsilise poe alles möödunud aasta augustis ja võidukäik on alanud ikkagi poe avamisest, rääkis Äripäev Infopanga konkurentsianalüütik Sigird Kõiv.

Mööblitootjate ja - müüjate konkurentsiraportit tutvustanud Kõiv rääkis teisipäevases hommikuprogrammis, et käivet on kasvatanud ka üks pehme mööbli müüja, kuid näiteks Home4You ja Asko kaubamärgi all tegutsevad firmad on käivet kaotanud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700