Autor: Kaubandus.ee • 3. märts 2023

IKEA laieneb Baltikumis taas: Leedus avatakse uus esindus

Rootsi kodusisustuse jaemüüja IKEA laieneb Leedus ja avab käesoleva aasta sügisel uue esinduse Šiauliais, ühes Leedu suurimatest linnadest. Uus planeerimis- ja tellimispunkt muudab IKEA Baltikumi inimestele veelgi kättesaadavamaks.

„Planeerimis- ja tellimispunkti eesmärk on pakkuda klientidele hulganisti inspiratsiooni, teadmisi, lahendusi ja spetsialistide abi, et nad saaksid täiustada oma kodust elu just seal, kus nad parasjagu elavad ja töötavad. Planeerimis- ja tellimispunktis saavad kliendid hõlpsasti mugavat, kvaliteetset ja inspireerivat tuge, planeerides kodusisustuslahendusi, mis vastavad individuaalsetele mõõtmetele, vajadustele ja soovidele – kööke, riidekappe, kodukorrastuslahendusi, vannitubasid jne,” kommenteeris IKEA Baltikumi müügijuht Inga Filipova. Tema sõnul aitab uus esindus täita ettevõtte visiooni: luua paremat igapäevaelu paljudele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700