Autor: Heli Künnapas • 19. mai 2023

Tiina Hiob: pakend peab olema tootega üks tervik

Reklaamipsühholoog ning Tallinna Ülikooli Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi lektor Tiina Hiob ütles Jätkusuutliku pakendamise konverentsil, et pakendi kujundus saab alguse brändist või tootest.
Tiina Hiob tõi välja, et pakend peab olema tootega üks tervik.

"Pakend on tema sees oleva tootega seotud. Üks täiendab teist. Toredad pakendid, millest täna räägitakse, annavad võimaluse pakendiga seda sõnumit väljendada," ütles Hiob.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700