Autor: Kaubandus.ee • 22. mai 2023

Lennujaama lähedal avas uksed renoveerimise läbinud hotell Mercure Tallinn

Renoveerimisjärgselt avas uksed Hotell Mercure Tallinn, mis on Tallinna lennujaama kõrval asuv endine Ülemiste Hotell. Hotelli renoveerimise koguinvesteering oli umbes 2 miljonit eurot.
Hotell Mercure Tallinn.
Foto: Margus Heinmets

Renoveerimise käigus läbisid põhjaliku uuenduskuuri hotelli avalikud ruumid, hotellitoad ja konverentsiruumid. Tööde käigus tehti vajalikud värvi ja parandustööd, vahetati välja põrandakatted ning enamik sisustusest. Kõigis hotellitubades on uued kütte- ja jahutusseadmed, voodid ning tekid, padjad ja tekstiil. Lisaks on hotellis nüüd ka uus toitlustuskontseptsioon, pannes rõhku just kõrgele kvaliteedile.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700