Autor: Kaubandus.ee • 31. mai 2023

Haaslavas avab uksed Meie toidukaupade kogukonnapood

1. juunil kell 11 avab Kastre vallas, Haaslava külas, aadressil Jõe 1 uksed nüüdisaegne ja ümbruskonda sobituv Meie toidukaupade kogukonnapood.
Haaslavas avab uksed Meie toidukaupade kogukonnapood.
Foto: Andras Kralla

„Koduse väikekaupluse riiulitele ja lettidele tuleb rohkesti Eesti päritoluga toiduaineid,” ütles Meie toidukaupade juhataja Rein Reinvee. „Meie soov on pakkuda külarahvale, vallaelanikele ja ka külalistele kõige populaarsemaid tooteid soodsate hindadega ja teha ostjatele poekülastus võimalikult mugavaks.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070