Autor: Kaubandus.ee • 1. juuni 2023

Lidl avas Rakveres oma 12. kaupluse Eestis

Jaemüüja Lidl avas täna hommikul Rakvere vallas aadressil Ussimäe 1 uue kaupluse. Kauplusehoone, mille ehitusse investeeriti üle 5 miljoni euro, on Eestis kaheteistkümnes.
Lidli poe avamine Rakveres.
Foto: Lidl

Uus Lidli pood avati kell 8 piduliku lindilõikamisega, millest võtsid osa Rakvere vallavanem Maido Nõlvak, Rakvere linnapea Triin Varek, ehituse projektijuht Ivan Roos, Lidl Eesti piirkonnajuht Merlin Loorits ja poejuhataja Olga Vernik. Avamise eripakkumised jätkuvad kaupluses veel järgmised neli nädalat.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700