Autor: Kaubandus.ee • 19. mai 2023

Lidl avalikustas Rakvere kaupluse avamise päeva

Lidli avalikustas täna päeva, millal avatakse kauplus Rakveres. Uue kaupluse ehitusse, lähiümbruse heakorrastusse ja taristu parandamisse investeeris Lidl üle 5 miljoni euro. Kaupluse avamisega loodi Rakveres 20 töökohta.
Lidli Rakvere pood.
Foto: Lidl

Uus Lidli kauplus asub Ussimäe tänaval.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070