Autor: Aivar Hundimägi • 5. mai 2023

Iga Lidli töötaja peab tundma kassat, küpsetusmasinat ja roklat

Lidl avab peagi poe ka Rakveres. Seal kandideeris ühele kohale keskmiselt kümme inimest.
Foto: Andres Pulver
Jaekett Lidli kõik töötajad peavad suutma teha kõiki töid, osates kasutada nii kassat, küpsetusmasinat kui ka roklat, ütles Lidli korporatiivkommunikatsiooni osakonna juht Katrin Seppel.

Seppel rääkis Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis, et kliendid peavad Lidli suureks plussiks kampaaniatoodete vahelduvust. "Meil on püsisortiment, aga on ka tooted, mis igal nädalal on uued. Näeme, et seda jälgitakse hoolega," ütles ta.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700