Autor: Heli Künnapas • 5. juuni 2023

Ehitusmaterjalide müüjate I kvartali käibe TOP10: Kes kaotas enim käivet?

Äripäeva Infopanga koostatud ehitusmaterjalide müüjate esimese kvartali käibe TOPist selgus, et suurima käibega ettevõtete seas kahanes suurima langeja 1. kvartali käive 12 protsenti.
Ehitusmaterjalide müüjate 1. kvartali käibe topi esikoha sai Kesko Senukai Eesti, mille all tegutsevad K-Rauta poed.
Foto: Erik Prozes

Konkurentsiraportist selgus ka, et ehitusmaterjalide müüjad on kaks viimast kvartalit töötajaid kaotanud. Sektoris sai esimeses kvartalis tööd 6373 inimest, kuid aastaga on töötajate arv vähenenud 14 inimese võrra.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700