Autor: ImpulsQ GMBH • 6. juuni 2023

ST: Arvuti, tahvelarvuti, nutitelefon: milline seade on parim, et nautida täielikku online-mänguautomaatide kogemust?

Tänapäeval on interneti kasutamise viise palju. Alguses sai internetti kasutada põhimõtteliselt ainult arvuti ja veidi hiljem sülearvuti kaudu. Need ajad on aga ammu möödas. Tänapäeval kasutab igaüks, kes tahab internetis sirvida või nautida geniaalset online-mänguasja, tavaliselt nutitelefoni või tahvelarvutit. Seega on internet põhimõtteliselt integreerunud igapäevaellu, sest internetti saab kasutada igal pool ja igal ajal.
Foto: Unsplash

Sellest tulenevalt saab mobiilseadme kaudu hõlpsasti helistada parimate slotimängude online mängukotta, et seal oma õnne proovida. Milline seade sobib kõige paremini parimate slotid mängimiseks, sõltub erinevatest kriteeriumidest. Huvitatud hasartmängufännid saavad rohkem teada siit.

Pilk nutitelefonidele

Alguses kasutati mobiiltelefone üksnes sidevahendina. Nendega sai ainult helistada. Mõned mudelid võisid saata ka tekstisõnumeid, kuid rohkem võimalusi lihtsalt ei olnud. Tänapäeval on mobiiltelefonid ammu aegunud ja tänased nutitelefonid on väga tõhusad mini-arvutid. Kõik, kes soovivad tänapäeval online-kasiinot külastada, kasutavad sageli nutitelefoni. Online-kasiinode operaatorid on sellega juba ammu kohanenud ja pakuvad seetõttu vastavaid rakendusi.

See tagab, et mängijad saavad online kasiinot külastada igal ajal ja igal pool. Mugavuse ja mugavuse mõttes on seda muidugi raske ületada. Enam ei ole vaja oodata koju jõudmist, et arvuti või sülearvuti käivitada. Tänu nutitelefonile on teil tänapäeval ainulaadne vabadus ja paindlikkus. Nutitelefon mahub lihtsalt oma formaadi tõttu igasse taskusse ja sellest on juba ammu saanud igapäevane kaaslane.

Tänu mobiilsidevõrkudele ei sõltu te enam kodusest WLANist, vaid tänu mobiiliflatile saate oma mobiiltelefoni kasutada kõikjal. Mobiilikasutuse ainus puudus on väike ekraan, mis ei ole muidugi nii selge kui suur arvutiekraan. See vähendab vähemalt veidi meeleolu.

Millised on erinevused arvuti ja nutitelefoni kasutamise vahel?

Kui külastate nutitelefoniga online-kasiinot, olete kindlasti märganud, et aeg-ajalt peatuvad rullid äkki, kui mängite masinatel. Kuid see asjaolu ei ole sugugi seotud veebikasiino valikuga. Sellega pole sellel absoluutselt midagi pistmist, vaid pigem sellega, et internetiühendus on äkki katkenud.

Eriti siis, kui olete surnud tsoonis või kui ühenduse kvaliteet ei ole piisavalt hea, võib see juhtuda. Sellisel juhul ei pea mängijad aga tõesti muretsema, et mäng on nüüd internetiühenduse katkemise tõttu kadunud. Siin pole tõesti vaja muretseda, sest sel juhul lihtsalt korratakse katkenud mängu. Loomulikult jääb kehtima ka varem kindlaks määratud tulemus.

Online-mänguautomaatide kogemus arvuti kaudu

Need, kes otsustavad kasutada arvutit või sülearvutit, on siin selgelt eelisseisundis. Reeglina võib eeldada, et arvuti kasutamisel on tänu tehnoloogiale täiesti pidev ja stabiilne internetiühendus. See tähendab, et katkestused mängu käigus on siin üsna ebatõenäolised ning videod ja mängud jooksevad sujuvalt.

Tänapäeval on 1990ndate aastate närvipõletavate modemite aeg ammu möödas. Tänapäeval on tavaline, et tegelikult on igas majapidamises olemas DSL ja kiire ühendus. Seetõttu võivad mängijad üle kogu maailma tavaliselt loota üsna kõrgele ja eelkõige stabiilsele internetiühendusele.

Just sel põhjusel saab online-kasiinode pakutavaid mänge probleemideta kasutada igal öö- ja kellaaegadel. Põhimõtteliselt ei ole kunagi mingeid internetikatkestusi. Sel põhjusel on lauaarvutid nutitelefonidest selgelt ees.

Arvutite skoor graafika osas

Teine oluline aspekt, miks arvutil mängimine on sageli kasulik, on paljude uute mängude graafika. Neid saab tihtipeale kuvada lauaarvutis palju paremini, selgemalt ja selgemalt kui nutitelefonis. Lihtne tõsiasi on: mida suurem on ekraan, seda parem on graafika ja mäng.

Lisaks on ka heli. Nii et kui külastad mobiiltelefoniga online-mänguautomaati, saad heli tegelikult ainult siis nautida, kui sul on kõrvaklapid, sest muidu laseksid kogu ümbruskonnal kuulata. Arvutis on muidugi hoopis teine lugu. Ei ole harvad lisakõlarid, et tagada optimaalne heli.

Oluline osa mängukogemusest on kindlasti atmosfäär. Kui kasutad online kasiinos mängimiseks arvutit, võid alati oodata palju intensiivsemat ja paremat mängustsenaariumi. Siin tuleb tuttav arcade-tunne palju paremini esile.

Aga miks siis nii paljud inimesed mängivad oma nutitelefonidega?

On tõsi, et mõned tegurid räägivad rohkem arvuti, sülearvuti või tahvelarvuti kasutamise kasuks, kuid see ei tähenda, et nutitelefoniga mängimine oleks seetõttu vähem atraktiivne. Igapäevaelus puututakse väga sageli kokku ooteaegadega. Neid tajutakse tavaliselt üleliigse ja eelkõige ajaraiskamisena.

Seda juhtub tegelikult sagedamini, kui esialgu võiks arvata. Sellisel juhul on muidugi mõistlik veeta aega täisväärtuslikult ja tulutoovalt, kasutades lihtsalt mobiiltelefoni mängimiseks. Seejuures mängib tihtipeale teisejärgulist rolli, et graafika ei ole siin nii täiuslik kui lauaarvutis.

Samuti mängib teisejärgulist rolli asjaolu, et pead ilma helita hakkama, kui sul pole kõrvaklappe kaasas. Mobiilseadmes mängimiseks kulutatud aega saab nüüd veeta täis lõbu ja naudingut. See on täiesti veenev argument nutitelefoni kasutamise kasuks.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700