Autor: Kaubandus.ee • 8. juuni 2023

Rahva Raamat tuli turule Eesti esimese piiramatu audio- ja e-raamatute äpiga

Sellest nädalast saab Rahva Raamatu äpis lisaks audioraamatutele tarbida ühe ja sama kuutasu eest piiramatult ka e-raamatuid. Tegemist on Eesti esimese omataolise teenusega, kust leiab rohkem kui 8000 nii näitlejate kui ka autorite endi sisseloetud heliraamatut ja enam kui 5000 e-raamatut.

E-raamatute kuutasupõhise teenuse lisandumine on Rahva Raamatu tegevjuhi Rain Siemeri sõnul osa ettevõtte laiemast missioonist, et Eesti inimesed rohkem loeksid. „Meie eesmärk on kaasata lugema kõik inimesed, olenemata sellest, kas eelistatakse sisu tarbida paberil, telefoniekraanil või kõrvaklappidest,“ lisas ta. Siemeri sõnul on äpis mõeldud ka vaeglugejate peale, kellele on antud võimalus valida eraldi düslektikute kirjatüüp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700